Τα κάσιους πάνε άσχημα; Πόσο διαρκούν τα κάσιους;

do-cashews-go-bad

Τα κάσιους είναι ένα σωρό καλούδια, είναι φθηνά, έχουν υπέροχη γεύση και είναι εξαιρετικά θρεπτικά.

Σύμφωνα με το Healthline, έχουν μια σειρά από οφέλη, από τη βελτίωση της υγείας του αίματος και των ματιών έως τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Αφού διαβάσετε αυτό το μήνυμα Θα πρέπει να δοκιμάσετε τα κάσιους που αγοράσατε πριν από λίγο καιρό, ωστόσο, λέγεται ότι η συσκευασία είναι καλύτερη μέσα σε 4 εβδομάδες και μετά από 4 εβδομάδες.

Εξάλλου, δεν συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε πολύ συχνά ξηρούς καρπούς. Επιπλέον, οι ξηροί καρποί φαίνονται καλά, γεγονός που εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αυθεντικότητα της ετικέτας, και θα μπορούσαν τα κάσιους να χαλάσουν;

Αυτό το συγκεντρωτικό άρθρο είναι βέβαιο ότι θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις ημερομηνίες λήξης των κάσιους. Έτσι, μπορείτε να φάτε αυτούς τους νόστιμους ξηρούς καρπούς νωρίτερα παρά αργότερα. Διαβάστε λοιπόν χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Τα κάσιους είναι κακά ή όχι; Πόσο διαρκούν τα κάσιους;

Τα κάσιους διαρκούν για λίγο. Αλλά χειροτερεύει με τον καιρό. Οι ξηροί καρποί δεν χαλάνε απλά. αλλά και μετατράπηκε σε ξηρούς καρπούς.

Τα μόρια λαδιού στους ξηρούς καρπούς τείνουν να οξειδώνονται. Έχει παραμορφωμένη γεύση και πικάντικη μυρωδιά.

όπως εξηγούν οι ειδικοί Η κατανάλωση ξηρών καρπών μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας (πηγή).Το ίδιο ισχύει και για τα κάσιους.

Τα κάσιους βρίσκονται στη μέση όσον αφορά τη διάρκεια ζωής. Διαρκούν περισσότερο από το κουκουνάρι και το καρύδι. αλλά όχι τόσο μακρύ όσο το αμύγδαλο Η ακριβής διάρκεια ζωής εξαρτάται από τις συνθήκες επεξεργασίας και αποθήκευσης.

Τα ανοιγμένα και μη ανοιγμένα κάσιους χρησιμοποιούνται για:

 • 2-4 εβδομάδες Στο ντουλάπι (από το φως του ήλιου)
 • 6-9 μηνών μέσα στο ψυγείο
 • 12 μήνες καταψύκτης
 • 2-4 εβδομάδες στο ντουλάπι (εκτός από το άμεσο ηλιακό φως).
 • 6-9 μήνες στο ψυγείο
 • Η κατάψυξη διαρκεί πάνω από ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τη Livestrong, τα κάσιους δεν είναι όλα πράσινα επειδή το κέλυφος περιέχει «ουρουσιόλη», την ίδια ουσία που βρίσκεται στον δηλητηριώδη κισσό.

Ωστόσο, ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν ωμά κάσιους για γαστρονομικούς σκοπούς. Το καλύτερο πριν από την ημερομηνία λήξης ισοδυναμεί με τα επεξεργασμένα κάσιους:

 • περίπου 1 μήνα στο ντουλάπι
 • 4-5 μήνες στο ψυγείο
 • Έως και ένα χρόνο στο ψυγείο

Πώς να καταλάβετε αν τα κάσιους είναι κακά; Η διάρκεια ζωής των κάσιους!

Πώς να καταλάβετε εάν ένα κάσιους έχει χαλάσει

Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις αν ένα κάσιους έχει χαλάσει.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι όλα τα λίπη και τα έλαια σε αυτούς τους ξηρούς καρπούς κακά όταν παρουσιάζουν τα πιο εμφανή συμπτώματα:

 • ανάπτυξη μυκήτων
 • μυρίζει σαν μπογιά
 • Συρρικνωθείτε και φαίνονται σκούρα
 • πικρή γέυση

όπως ήδη αναφέρθηκε Οι κύριες αιτίες της τριγωνιάς είναι η ζέστη και ο αέρας. Αυτά τα δύο συστατικά οξειδώνουν τις αλυσίδες λίπους στα κάσιους. Αυτό δημιουργεί νέες χημικές ουσίες που είναι επιβλαβείς για την υγεία, λέει η eHow.

στο περασμα του χρονου Η ελαφρά οξείδωση των κάσιους θα συνεχιστεί. και τα φασόλια θα μαυρίσουν και θα σαπίσουν. μυρίζει σαν μπογιά

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια της μούχλας, Moldpedia, η μούχλα αναπτύσσεται λόγω του οξυγόνου και της υγρασίας. Επομένως, παρουσία υγρασίας Η μούχλα θα αναπτυχθεί εκτός εάν τα κάσιους σας είναι κατεψυγμένα ή στο ψυγείο.

συμπέρασμα

Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των κάσιους σας Φυλάσσεται σε σφραγισμένα δοχεία σε δροσερό, σκοτεινό μέρος. Λίγη προσπάθεια μπορεί να βοηθήσει πολύ στην παράταση της διάρκειας ζωής του.

Τώρα καταλαβαίνετε τις οδηγίες ασφαλείας. Χρησιμοποιήστε το και απολαύστε νόστιμα κάσιους!

ώρα προετοιμασίας 15 λεπτά

χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά

συνολικός χρόνος 30 λεπτά

τι χρειάζεται

 • κάσιους
 • Αεροστεγές δοχείο ή τσάντα με φερμουάρ
 • Ετικέτες και σήματα

συμβουλή

 1. Διαβάστε τον πλήρη οδηγό για να δείτε πόσο θα διαρκέσει.
 2. Επισημάνετε τα δοχεία σας με το περιεχόμενο και την ημερομηνία. και παρακολουθήστε πόσα ξοδεύετε!
 3. Φροντίστε να φυλάσσεται σε σφραγισμένο δοχείο σε δροσερό, σκοτεινό μέρος. (ψυγείο ή ντουλάπι)
 4. Εάν είναι κατεψυγμένο, ξεπαγώστε στο ψυγείο πριν το χρησιμοποιήσετε. Ελέγχετε πάντα για σημάδια αλλοίωσης πριν από τη χρήση.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *